ΣΧΟΛΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

Ο FMA GREECE, διοργανώνει δύο σχολές εκπαιδευτών ετησίως, αλλά μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, για τις ημερομηνίες που σας το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις σας.

Οι επιρροές από διαφορετικές τεχνοτροπίες και στυλ ΦΠΤ, οι σύγχρονες αντιλήψεις για τις εξελίξεις στην αυτοάμυνα σήμερα, ο καινοτόμος σχεδιασμός και η δομή των προγραμμάτων μας που είναι δοκιμασμένα στον χρόνο και δομημένα με τα υψηλότερα πρότυπα, η πρωτοπορία μας σε πάρα πολλά πεδία… αλλά περισσότερο η πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, βοήθησαν τα στυλ που διδάσκουμε, να εξελιχθούν με τέτοιο τρόπο, που να ξεχωρίζουν απ’ όλα τα υπάρχοντα στυλ ΦΠΤ στην Ελλάδα.

Ενταχθείτε στην οικογένεια ενός από τους πιο οργανωμένους ιδιωτικούς οργανισμούς Πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα, και εκπαιδευτείτε στο πρόγραμμα του FCS ΙNTERNATIONAL της γρηγορότερα αναπτυσσόμενης και από τις πλέον εξελισσόμενες Φιλιππινέζικες Μαχητικές τέχνες στη χώρα μας, με την μεγαλύτερη εξειδίκευση (στους τομείς της).

Τα υπόλοιπα προγράμματα μας, που κατά καιρούς διοργανώνουμε σχολές Εκπαιδευτών, είναι:

  • Το πρόγραμμα Αοπλης μάχης PANANTUKAN – Filipino «Dirty» Boxing,
  • Το διεθνές πρόγραμμα ΙNTR FCS GREECE BLADE, με μοναδικό αντικείμενο το μαχαίρι,
  • Το νέο μας πρόγραμμα WAKES, για ένοπλη και άοπλη μάχη, με βάση τις FMA

Σχολές Εκπαιδευτών FMA GREECE ORGANIZATION

Σκοπός των σχολών είναι η έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση και επιμόρφωση στα σύγχρονα δεδομένα και στις εξελίξεις στον τομέα της εξειδίκευσης στην μάχιμη εφαρμογή και χρήση του μαχαιριού και του ραβδιού και της ΑΟΠΛΗΣ αντιμετώπισης τους.

Γνωρίζεις καλά ότι το συγκεκριμένο τμήμα της εκπαίδευσης στις Πολεμικές τέχνες (μάχη με μαχαίρια και ραβδιά και τρόποι άοπλης αντιμετώπισης τους) απαιτεί και προϋποθέτει την προσέγγιση με την πρέπουσα σοβαρότητα, βαρύτητα και υπευθυνότητα και ότι είναι ένας πολύ δύσκολος και διαρκώς εξελισσόμενος τομέας που αξιώνει μεγάλη εμπειρία αλλά και εκτεταμένη εξειδίκευση που πρέπει συνεχώς να διευρύνεται και να επεκτείνεται.

Η συμμετοχή σου στις σχολές θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις ή να προσθέσεις στις ήδη υπάρχουσες γνώσεις σου ή ακόμα και να επαναπροσδιορίσεις ή και να εξελίξεις κάποιες ή αρκετές από αυτές.

Έτσι ως μέλος και ειδικότερα ως απόφοιτος των σχολών θα είσαι διαρκώς στην προνομιούχα θέση να γνωρίζεις και να διδάσκεις απλές, χρήσιμες, πρακτικές, ρεαλιστικές και αποτελεσματικές τεχνικές, τακτικές, στρατηγικές και μεθόδους για τέτοιες περιπτώσεις.

Επιπλέον σου δίνεται η δυνατότητα να διδαχτείς την ύλη μιας απόλυτα εξειδικευμένης τέχνης με τέτοιο τρόπο και σε τέτοιο βαθμό και όριο ώστε να μπορείς να την διδάξεις σαν να την εξασκείς για χρόνια.

Οι σχολές αποτελούν σταθμό παρουσίασης των σωστών και λειτουργικών τρόπων χρήσης του μαχαιριού-ων και του ραβδιού-ων στην ένοπλη μαχητική εφαρμογή τους αλλά και στην άοπλη αντιμετώπισης τους.

Στον FMA Greece είμαστε σίγουροι, ότι τέτοιες μορφές επικοινωνίας, συντελούν αποφασιστικά στην διακίνηση της γνώσης και αποτελούν όχημα μεταφοράς νέων ιδεών και σύγχρονης αντίληψης, ώστε να βελτιώνεται το γνωσιολογικό επίπεδο των εκπαιδευτών δασκάλων – προπονητών που δραστηριοποιούνται με τις Πολεμικές τέχνες.

Ο σχεδιασμός και η δομή της σχολών ακολουθούν τα πιο υψηλά διεθνή πρότυπα και αποτελούν μια ποιοτική και υπεύθυνη πρόταση για ανανέωση και αναβάθμιση της γνώσης και των ιδεών, για ασφαλείς και σωστές μεθόδους διδασκαλίας σε όλο το φάσμα αυτών των αντικειμένων.

Παρουσιάζονται και διδάσκονται πλήρως και αναλυτικά όλες οι σύγχρονες τεχνικές και μέθοδοι για την επιστημονική, θεωρητική και πρακτική τεκμηρίωση των προγραμμάτων μας.


 

INSTRUCTOR COURCES

image not found
Εδώ, αναφέρονται ενδεικτικά οι πληροφορίες για σχολή εκπαιδευτών FCS ΙΝΤΕRNATIONAL. Στο κάθε πρόγραμμά μας, ο σχεδιασμός διαφέρει. Ζητείστε πληροφορίες.

Από τον βαθμό του Beginner έως και το πέρας του 2nd Level

Αποφοίτηση μετά από επιτυχή εξετάσεις με τον βαθμό 3rd Level και δικαίωμα διδασκαλίας της ύλης του FCS iNTERNATIONAL. (Απονομή διπλωμάτων, 1 για κάθε βαθμό, πιστοποιημένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία WKF και από την Διεθνή κοινότητα FMA BROTHERHOOD. Δίπλωμα Αδειας Διδασκαλίας)

Ώρες εκπαίδευσης: 60,

Ημέρες: 10 Κυριακές ή 5 Σαββατοκύριακα, κατόπιν συνεννόησης με την πλειοψηφία των μελών της σχολής.

Ωρες εκπαίδευσης ανά ημέρα: 6

Τόπος διεξαγωγής: Aθήνα – Κάτω Πατήσια (Κεντρική σχολή FMA GREECE)

Θεματικές ενότητες της σχολής: Η πλήρης διδακτέα – εξεταστέα ύλη με κάθε λεπτομέρεια και επεξήγηση του Beginer, του 1st Level, του 2nd Level

Oι επιτυχόντες απόφοιτοι της σχολής θα κατέχουν τον βαθμό του 3rd Level στο FCS GREECE Program και Αδεια διδασκαλίας

(Οι περισσότεροι εκπαιδευτές ΦΠΤ στην Ευρώπη κ ΗΠΑ άρχισαν να τις διδάσκουν με μικρότερο βαθμό!)

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

Όλοι οι εκπαιδευτές που διατηρούν δική τους σχολή πολεμικών τεχνών, ή δικό τους τμήμα σε σχολές ή γυμναστήρια, ανεξαρτήτως βαθμού που κατέχουν και τέχνης που διδάσκουν.

Όλοι οι προπονητές που είναι υπεύθυνοι σε συλλόγους μαχητικών σπορ, σχολές ή γυμναστήρια ανεξαρτήτως βαθμού που κατέχουν και αθλήματος που εξασκούν.

Ο κάθε σπουδαστής / σπουδάστρια, αθλητής / αθλήτρια, άνω των 20 ετών, που έχει εμπειρία και ενεργή συμμετοχή τουλάχιστον 2 χρόνια σε οποιαδήποτε Πολεμική τέχνη ή 3 χρόνια σε οποιοδήποτε μαχητικό σπορ.

Η σχολή απευθύνεται σε:

Oσους και όσες νοιώθουν ότι πρεσβεύουν και ακολουθούν μια πορεία αδιάκοπης διαδικασίας μάθησης και αναζήτησης της χρήσιμης γνώσης και της σωστής ενημέρωσης από όποια τεχνοτροπία και αν προέρχεται χωρίς κανένα «σύμπλεγμα, περιορισμό και προκατάληψη.

Όσους και όσες οι λέξεις Πρακτικό, Ρεαλιστικό, Λειτουργικό, Χρήσιμο, Αποτελεσματικό, Εφαρμόσιμο, Ουσιαστικό και οι έννοιες τους καθοδηγούν τον δρόμο τους στις Πολεμικές τέχνες/Μαχητικά σπορ.

Όσους και όσες καταλαβαίνουν και κατανοούν ότι καμία Πολεμική τέχνη δεν μπορεί να προσφέρει τα πάντα και να καλύψει επαρκώς όλους τους τομείς και επιθυμούν να εξειδικευτούν στα συγκεκριμένα αντικείμενα από μια τέχνη που τα γνωρίζει ολοκληρωτικά και σε βάθος και τα εξελίσσει συνεχώς.

Όσους και όσες τους αρέσει η οπλομαχία και επιζητούν την σωστή και ουσιαστική γνώση σε οτιδήποτε αφορά το μαχαίρι / λεπίδες και ραβδί.(Χρήση ΚΑΙ αντιμετώπιση)

Ο κύκλος μαθημάτων διεξάγεται κυρίως Κυριακές και ώρες 12:00 με 18:00

Οι ημερομηνίες της σχολής θα είναι καθορισμένες, ενώ τα έξτρα επιμορφωτικά σεμινάρια θα γίνονται λαμβάνοντας υπόψη τις αγωνιστικές και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις των μελών της σχολής.

Οφέλη από την παρακολούθηση της σχολής

NA εξειδικευτείς σωστά, ουσιαστικά και υπεύθυνα στα 2 πιο συμβατά «όπλα» της αυτοάμυνας στην σύγχρονη εποχή “μαχαίρι – ραβδί” κ στην ΑΟΠΛΗ αντιμετώπιση τους.
ΝΑ προσφέρεις πολύτιμες κ απόλυτα χρήσιμες έξτρα γνώσεις στους μαθητές σoυ.
NA δημιουργήσεις γκρουπ αστυνομικών, στρατιωτικών, λιμενικών, ειδικών φρουρών, security κλπ.
NA προσεγγίσεις νέα μέλη στην σχολή-σύλλογο σoυ.
ΝΑ μεγαλώσεις και να διευρύνεις το target group που θα απευθύνεται η σχολή σου.
NA αυξήσεις τo ποσοστό διατηρησiμότητας των σπουδαστών-τριων σου.
NA διατηρήσεις το ενδιαφέρον των προχωρημένων μαθητών σου.
NA κεντρίσεις επιπλέον τους μέσους και ημιπροχωρημένους μαθητές σου.
NA ενταχθείς στην οικογένεια της γρηγορότερα αναπτυσσόμενης και από τις πλέον εξελισσόμενες Φιλιππινέζικες Μαχητικές τέχνες στη χώρα μας.
ΝA προσθέσεις στη σχολή σας ως συμπληρωματική ή ανεξάρτητη, μια τέχνη εξειδίκευσης που σε καμία περίπτωση και σε κανέναν τομέα δεν είναι ανταγωνιστική με την τέχνη σας.
ΝΑ αντλήσεις επιπλέον οικονομικό κέρδος από τα ήδη μέλη της σχολής σας (πρόσθετη συνδρομή, εξετάσεις ζωνών, πώληση t-shirt, προμήθεια εκπαιδευτικών μαχαιριών, ραβδιών κλπ)
ΝΑ σταματήσεις την απώλεια όσων σπουδαστών μαθητών εγκαταλείπουν λόγω ανίας για τις φόρμες και τις βασικές τεχνικές, όσων τα παρατούν από ανεπάρκεια καλής φυσικής και σωματικής κατάστασης, προχωρημένης ηλικίας κλπ
ΝΑ ξεκινήσεις μια επαγγελματική καριέρα στις Πολεμικές τέχνες ή ΝΑ συνεχίσετε την ήδη υπάρχουσα με επιπλέον εφόδια και γνώσεις.
Και πολλά ακόμα…

Για να διδαχτεί κάποιος το πρόγραμμα του FCS ΙΝΤΕRNATIONAL δεν χρειάζεται ούτε καλή φυσική κατάσταση, ούτε ιδιαίτερα σωματικά προσόντα.

Το FCS INTERNATIONAL, έχει στηθεί κατάλληλα για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα (χρησιμοποίηση Levels - ζωνών κ.α) με τέτοιο τρόπο που:

Α) Δεν επηρεάζει καθόλου την τέχνη που εξασκεί και διδάσκει ο κάθε εκπαιδευτής που την ακολουθεί στην σχολή του.

Β) Η ύλη να περνάει εύκολα, φυσικά και αβίαστα στους μαθητές κρατώντας τους πάντα σε υψηλό επίπεδο το ενδιαφέρον τους.

Κόστος συμμετοχής της σχολής: (Zητείστε πληροφορίες ή δείτε σχετική ανακοίνωση)
image not found
Εδώ, αναφέρονται ενδεικτικά οι πληροφορίες για σχολή εκπαιδευτών FCS GREECE. Στο κάθε πρόγραμμά μας, ο σχεδιασμός διαφέρει. Ζητείστε πληροφορίες.

Διδασκαλία όλης της ύλης του 3rd και 4th Level και πλήρη ανάλυση των προηγούμενων βαθμών.

Αποφοίτηση μετά από επιτυχή εξετάσεις με τον βαθμό 5th Level

Ωρες εκπαίδευσης:72,

Ημέρες: 12 (Κυριακές),

Ωρες εκπαίδευσης ανά ημέρα: 6,

(Δικαίωμα επανα-παρακολούθησης της σχολής Γ’, δωρεάν)

Α. Τόπος διεξαγωγής

Η σχολή θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Κάτω Πατήσια (Νιρβάνα 34

Β. Θεματικές ενότητες της σχολής

Η πλήρης διδακτέα και εξεταστές ύλη με κάθε λεπτομέρεια και επεξήγηση του 3rd Level και του 4th Level,

Oι επιτυχόντες απόφοιτοι της σχολής θα κατέχουν τον βαθμό του 5th Level στο FCS GREECE Program και Αδεια διδασκαλίας

Γ. Εξετάσεις στο πέρας της σχολής

Aπό τον τεχνικό Διευθυντή και υπεύθυνο του FCS GREECE, Master Μιχάλη Κοσσυβάκη

Δ. Πιστοποίηση βαθμού

Ο βαθμός των επιτυχόντων θα επικυρωθεί από τα διπλώματα του FCS Greece (1 για κάθε βαθμό) πιστοποιημένα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Π.Ο.Ε.Τ.Α) και διπλωμάτων, 1 για κάθε βαθμό, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό FMA BROTHERHOOD. Δίπλωμα Αδειας Διδασκαλίας)

Ε. Ημερομηνίες λειτουργίας της σχολής

Αποστείλατε e-mail κάνοντας κλικ ΕΔΩ ή τηλεφωνείστε στο 211.21.36.521 απογευματινές ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή, για να συζητήσετε την ημερομηνία επιλογής σας και να πληροφορηθείτε οτιδήποτε σχετικό.

Ο κύκλος μαθημάτων διεξάγεται Κυριακές και ώρες 12:00 με 18:00

Οι ημερομηνίες της σχολής θα είναι καθορισμένες, ενώ τα έξτρα επιμορφωτικά σεμινάρια θα γίνονται λαμβάνοντας υπόψη τις αγωνιστικές και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις των μελών της σχολής.

Ζ. Κόστος συμμετοχής της σχολής: (Zητείστε πληροφορίες ή δείτε σχετική ανακοίνωση)
image not found
Εδώ, αναφέρονται ενδεικτικά οι πληροφορίες για σχολή εκπαιδευτών FCS GREECE. Στο κάθε πρόγραμμά μας, ο σχεδιασμός διαφέρει. (Ζητείστε πληροφορίες.

Η τελική ευθεία για την Μαύρη ζώνη 1st Degree. Διδασκαλία όλης της ύλης του 5th Level και αναλυτική παρουσίαση στρατηγικών μάχης, σε όλα τα επίπεδα.

Αποφοίτηση μετά από επιτυχή εξετάσεις με τον βαθμό του Eκπαιδευτή (Associate Instructor) του FCS Greece

Ωρες εκπαίδευσης: 78

, Ημέρες: 13 (Κυριακές),

Ωρες εκπαίδευσης ανά ημέρα: 6,

(Δικαίωμα επανα-παρακολούθησης των σχολών Γ’ και Β’, δωρεάν)

Α. Τόπος διεξαγωγής

Η σχολή θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Κάτω Πατήσια (Νιρβάνα 34)

Β. Θεματικές ενότητες της σχολής

Η πλήρης διδακτέα ύλη με κάθε λεπτομέρεια και επεξήγηση του 5th Level,

Oι επιτυχόντες απόφοιτοι της σχολής θα κατέχουν τον βαθμό του Αssociate Instructor στο FCS GREECE Program και Αδεια διδασκαλίας

Γ. Εξετάσεις στο πέρας της σχολής

Aπό τον τεχνικό Διευθυντή και υπεύθυνο του FCS GREECE, Master Μιχάλη Κοσσυβάκη

Δ. Πιστοποίηση βαθμού

Ο βαθμός των επιτυχόντων θα επικυρωθεί από τα διπλώματα του FCS Greece (2 για αυτό τον βαθμό) πιστοποιημένα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ Π.Ο.Ε.Τ.Α και ανάλογου διπλώματος, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό FMA BROTHERHOOD. Ειδικό Δίπλωμα Αδειας Διδασκαλίας)

Ε. Ημερομηνίες λειτουργίας της σχολής

Αποστείλατε e-mail κάνοντας κλικ ΕΔΩ ή τηλεφωνείστε στο 211.21.36.521 απογευματινές ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή, για να συζητήσετε την ημερομηνία επιλογής σας και να πληροφορηθείτε οτιδήποτε σχετικό.

Ο κύκλος μαθημάτων διεξάγεται Κυριακές και ώρες 11:30 με 17:30

Οι ημερομηνίες της σχολής θα είναι καθορισμένες, ενώ τα έξτρα επιμορφωτικά σεμινάρια θα γίνονται λαμβάνοντας υπόψη τις αγωνιστικές και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις των μελών της σχολής.

Ζ. Κόστος συμμετοχής της σχολής, (Zητείστε πληροφορίες ή δείτε σχετική ανακοίνωση)
image not found
Tα ιδιαίτερα μαθήματα - ιδιωτική προπόνηση, είναι ένας αρκετά επωφελής τρόπος και μια πολύ αποδοτική μέθοδος μελέτης και εκπαίδευσης στις Πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά σπορ.

Το ίδιο συμβαίνει και στις σχολές Εκπαιδευτών, κυρίως για όσες-ους μένουν εκτός Αθηνών ή έχουν πρόγραμμα με πολλές υποχρεώσεις, και τους είναι δύσκολο να ακολουθήσουν συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων.

ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΩΣ ΖΕΥΓΑΡΙ.

Ολη την διαδικασία της σπουδής όλα τα στάδια εξάσκησης σας, τα διδάσκει ο Μιχάλης Κοσσυβάκης και αυτό είναι πολύ παραγωγικό στην εξέλιξη και ανάπτυξη σας.

Επιπλέον, τα ιδιαίτερα μαθήματα σας παρέχουν την ξεχωριστή ευκολία των ωρών και των ημερών που ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας.

Μίνιμουμ προπληρωμή 10 ωρών ή πρόγραμμα ενός μηνός.
Η εκπαίδευση παρέχεται στην έδρα μας στα Κάτω Πατήσια από Δευτέρα έως και Παρασκευή μετά από συνεννόηση. (Σάββατα και Κυριακές στην έδρα μας ή σε δικό σας χώρο με ειδική συμφωνία)
Η εκπαίδευση παρέχεται ανά 3 ή 5 ώρες τη φορά ή συμφωνία για 2 φορές το μίνιμουμ ανά μήνα.
Ο συμμετέχων παίρνει κανονικά όλα τα πιστοποιητικά των σχολών Εκπαιδευτών, ανάλογα με τον βαθμό του.
Κόστος μαθημάτων (Zητήστε πληροφορίες)

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ