ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΩ FMA (ΦΠΤ)

Ο Διευθύνων Eκπαιδευτής του FMA Greece και τα μέλη μας,  σχολές και εστίες εκπαίδευσης, σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου για τoν Οργανισμό μας.

Σε προσκαλούμε να επισκεφτείς, τη σχολή που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σου, και να δοκιμάσεις κάποιο από τα προγράμματα της επιλογής σου. (Δες τις πιστοποιημένες σχολές μέλη μας)

Το πρώτο μάθημα σου είναι πάντα δωρεάν. Ο υπεύθυνος εκπαιδευτής της σχολής, θα σου απαντήσει σε κάθε ερώτησή σου και θα σε κατατοπίσει για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που παρέχει.

Η σχολή, θα σου προμηθεύσει το κατάλληλο εκπαιδευτικό μαχαίρι και ραβδί για την προπόνησή σου, και στο τέλος θα σε πληροφορήσει τι χρειάζεται για την εγγραφή σου.

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!


Γενικές πληροφορίες – ενημέρωση για κάθε νέο σπουδαστή:

Για να εγγραφείς σε οποιαδήποτε σχολή μέλος του FMA GREECE, χρειάζεται:

  1. Nα έχετε συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας σας. (Εξαιρείται το ειδικά δομημένο FCS Greece Kids Program, που απευθύνεται σε παίδες – κορασίδες από 7 ετών και άνω, το οποίο εμπεριέχει εκπαίδευση ΜΟΝΟ στο ραβδί και την Αοπλη Μάχη)
  2. Να μην πάσχετε από καμία πάθηση ή ασθένεια (σωματική, πνευματική ή ψυχική) που να σας απαγορεύει την ήπια άθληση ή την συμμετοχή σας σε δραστηριότητες και μαθήματα Πολεμικών & Μαχητικών τεχνών ή που μπορεί να βλάψει την υγεία σας ή την υγεία των άλλων μελών της σχολής που θα επιλέξετε.
  3. Να έχετε καθαρό ποινικό μητρώο.

Το κάθε μέλος της τέχνης τυγχάνει ειδικών εκπτώσεων και προσφορών σε κάθε είδους εθνική εκδήλωση ή διοργάνωση του FΜΑ Greece.

(H συμμετοχή σε αυτές τις δραστηριότητες -σεμινάρια, αγώνες, επιδείξεις κλπ- είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)


ME ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣEΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ FMA GREECE

 

Εάν είσαι πνευματικά και σωματικά υγιής άντρας ή γυναίκα άνω των 16 ετών, και ενδιαφέρεσαι για τα προγράμματά μας, οι τρόποι που μπορείς να ακολουθήσεις για να εκπαιδευτείς – μαθητεύσεις σε αυτά, είναι οι εξής:

  1. Με την ένταξη ως σπουδαστής σε κάποια από τις σχολές μέλη -εστίες εκπαίδευσης του FΜΑ Greece (Κλικ ΕΔΩ)
  2. Με ιδιαίτερα μαθήματα
  3. Με την συμμετοχή σας στα σεμινάρια που διοργανώνει ο FMA Greece (Κλικ ΕΔΩ)
  4. Με video DVD, MONO ως εκπαιδευτικό βοήθημα (Κλικ ΕΔΩ)

Για προχωρημένους ή εκπαιδευτές που επιθυμούν να σπουδάσουν τα προγράμματά μας, με σκοπό να τα διδάξουν, μπορείτε να πληροφορηθείτε αναλυτικά ΕΔΩ)