Το ειδικό αυτό πρόγραμμα του FCS INTERNATIONAL, παρέχει δυναμική και απόλυτα εξειδικευμένη εκπαίδευση και γνώση σε Στρατιωτικούς, Αστυνομικούς, Συνοριακούς και Ειδικούς φρουρούς, Λιμενικούς, Υπαλλήλους σωφρονιστικών ιδρυμάτων, επαγγελματίες φύλαξης, στελέχη ασφάλειας… Continue Reading..

Short description

Το ειδικό αυτό πρόγραμμα του FCS INTERNATIONAL, παρέχει δυναμική και απόλυτα εξειδικευμένη εκπαίδευση και γνώση σε Στρατιωτικούς, Αστυνομικούς, Συνοριακούς και Ειδικούς φρουρούς, Λιμενικούς, Υπαλλήλους σωφρονιστικών ιδρυμάτων, επαγγελματίες φύλαξης, στελέχη ασφάλειας προσώπων και υποδομών, Εκπαιδευτές πολεμικών τεχνών καθώς και σε πολίτες με αυξημένες ανάγκες αυτοπροστασίας (πχ πλασιέ ακριβών κοσμημάτων)

Με το FCS INTERNATIONAL Tactical, αποκτάτε πρόσβαση σε διανοητικές, σωματικές και πνευματικές ικανότητες που θα αυξήσουν σημαντικά τα επίπεδα σας, σε αποτελεσματικότητα, ικανότητα για επιβίωση, ηγετικές δεινότητες, αντανακλαστικά, δραστικότητα, επιχειρησιακή νοοτροπία και στάση, ετοιμότητα κ.α.

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι σημαντικά σε όλα τα επίπεδα μάχης και θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ένα φάσμα συνειδητότητας σε προσωπικό, περιστασιακό, συγκρουσιακό και αυτο-προστατευτικό επίπεδο.

Μέσα από εκτεταμένη πολυετή έρευνα, παρατήρηση, μελέτη και πρακτική εφαρμογή στην εξάσκηση και στη μάχη, έχουμε εξελίξει μια εξαιρετικά αποτελεσματική και απλή εκπαιδευτική μέθοδο.

Οι πληροφορίες που προσφέρουμε σε όλα τα μαθήματα FCS INTERNATIONAL Tactical, θα σας επιτρέψουν να εισέλθετε βαθιά στις προσωπικές σας εσωτερικές δυνατότητες και να λειτουργήσετε σε ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό και σταθερό επίπεδο κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Επίσης με την πρόοδο αυτών των μαθημάτων, ανάμεσα στα άλλα ευεργετήματα, θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε συνείδηση των ατομικών εκ γενετής ικανοτήτων σας και να δημιουργήσουν ένα προσωπικό ορόσημο επιτηδειοτήτων που μπορούν να εκτιμήσουν άμεσα τους πιθανούς κινδύνους και να ορίσουν αυτόματα τα κατάλληλα αντίμετρα.

Ο στόχος μας είναι ως εκπαιδευτές FCS INTERNATIONAL Tactical, να εκπαιδεύσουμε τα άτομα των ειδικών κατηγοριών που αφορούν τα προγράμματά μας, και που ενδιαφέρονται πώς να αξιολογoύν αυτές τις ικανότητες και πώς να λειτουργούν πάντα σε άριστο επίπεδο, στο τακτικό καθώς και στο καθημερινό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα εκπαίδευσης Tactical

WHAT IS

  • Defensive Tactics
  • Επιχειρησιακή Αυτοάμυνα
  • Για Αστυνομικούς - Στρατιωτικούς
  • Για στελέχη ασφαλειας προσώπων & υποδομών
  • Για πολίτες με ειδικές ανάγκες αυτοπροστασίας
  • Απλό και Λειτουργικό
Contact US