ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

THE LEADER OF THE FILIPINO MARTIAL ARTS IN GREECE

Καλώς ήρθες! Είμαστε ο FMA GREECE ORGANIZATION, και προωθούμε την ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, μέσω των Φιλιππινέζικων Πολεμικών τεχνών, ευρύτερα γνωστές με την ονομασία “Arnis – Kali – Eskrima”, από τον Ιανουάριο του 2004, και μέσω του Tactical από το 1993.

Ο Οργανισμός μας, είναι μέλος των Παγκόσμιων Ομοσπονδιών World Kobudo Federation – WKF και Filipino Martial Arts Brotherhood – FMAB, καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΕκπαίδευσηςΤεχνών Αυτοάμυνας – ΠΟΕΤΑ.

Ο σκοπός των προγραμμάτων μας, είναι η παροχή εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών προς τα μέλη μας (σπουδαστές-τριες & Εκπαιδευτές) με υπευθυνότητα, συνέπεια και αξιοπιστία, και πάντα με σεβασμό στην επιλογή τους.

Προσφέρουμε εξειδικευμένες γνώσεις στην ένοπλη και άοπλη μάχη, μέσα από τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα: FCS International, FCS intl Blade Program, WAKES Program (NEW), Panantukan και Τactical.

Στόχος μας είναι να χρησιμοποιούμε την εμπειρία, τις γνώσεις και τις ικανότητές μας, για να διδάσκουμε ανθρώπους να μάθουν να αντιμετωπίζουν για να μπορούν να προστατεύουν. Και να μάθουν σωστά, υπεύθυνα και με ασφάλεια.

Με πλούσια κληρονομιά γεμάτη καινοτόμες και επιτυχείς δράσεις, και με προδιαγραφές ενός σύγχρονου ομίλου που αγαπά τις Πολεμικές τέχνες και είναι αφοσιωμένος σε αυτές, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και απαράμιλλα, πιστοί στη φιλοσοφία μας που κάνει της αξίες της να εφαρμόζονται στην πράξη.

Ο εντελώς νέος και πλήρως αναβαθμισμένος επίσημος ιστοχώρος μας, παρέχει κάθε πληροφορία, ώστε ο επισκέπτης να σχηματίσει μια πλήρη πρώτη εικόνα, για το ποιοί είμαστε και τι πρεσβεύουμε, αλλά και να γνωρίσει τόσο το παρελθόν και το παρόν μας, όσο και τα μελλοντικά μας σχέδια.

Η σελίδα μας, βρίσκεται σε συνεχή ενημέρωση...


OUR MISSION

1
SPECIALIZED KNOWLEDGE

Η συνεχή παροχή έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης και επιμόρφωσης στα σύγχρονα δεδομένα και στις εξελίξεις στον τομέα της Αυτοάμυνας.i

2
Continuous Learning

Η αδιάκοπη αναζήτηση ουσιαστικής γνώσης και ενημέρωσης από όπου και αν προέρχεται χωρίς κανένα «σύμπλεγμα», περιορισμό και προκατάληψη.

3
SELF DEFENSE - NO SPORT

Προσανατολισμός και επικέντρωση 100% στην Αυτοάμυνα

OUR PHILOSOPHY

never never never give up.

Η φιλοσοφία μας είναι η ομαδική δουλειά, και η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας υπεύθυνων εστιών εκπαίδευσης και σωστά καταρτισμένων Εκπαιδευτών που συνεχώς θα διευρύνεται, και θα αποτελείται από ανθρώπους που ακολουθούν την θεμελιώδη αρχή και κατεύθυνση της διαρκούς μάθησης και τη θέληση να θητεύσουν με τη μέγιστη δυνατή συλλογικότητα, παραγωγικότητα, ομοιογένεια & απόδοση, προς όφελος ΟΛΩΝ των σπουδαστών, μελών και φίλων του FMA Greece Οrganization.

Πάντα θα προσπαθούμε να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες τους και να υπερκαλύπτουμε τις ανάγκες τους.

OUR SKILLS


MORE THAN YOU CAN IMAGINE...

EDGED WEAPONS 95%
IMPACT WEAPONS 90%
IMPROVISED WEAPONS 70%
TACTICAL 80%
EMPTY HAND 90%